GDE SE NALAZIMO
SLANJE I ISPORUKA
VAŠA KORPA
0

Korpa je prazna.
Pogledaj sadržaj cele korpe
Ukupno proizvoda: 0
Suma: 0,00 rsd
Korpa
Poruči
    OFICIJALNI DIG ONLINE SHOPPON - PET (09h-17h)   +381 61 1989366    
KAKO KUPITI
Odaberite željeni artikal, kliknite na "dodaj u korpu", zatim popunite sva polja validnim informacijama kako bi porudžbina stigla na Vašu adresu.
Srbija
Narudžbine se šalju kurirskom službom Daily express i na vašu adresu stižu u roku od najkasnije 7 (sedam) dana od primanja porudžbine, ukoliko željeni artikal posedujemo na lageru. Ukoliko ne posedujemo, vreme čekanja zavisi od slobodnog mesta u proizvodnji.
Iako činimo sve napore da isporučimo robu u predviðenom vremenskom roku, neka kašnjena su neizbežna.
Mi nećemo biti odgovorni za kašnjenja i posledice koje će se eventualo tom prilikom prouzrokovati.
Kurirska služba će vas kontaktirati pre isporuke,te vas molimo da dostavite validne kontakt telefone kako bi porudžbina bila isporučena.
Troškove slanja snosi kupac i variraju u zavisnosti od artikla izmedju 240-370rsd.
U slučaju da želite da saznate status Vaše pošiljke, možete nas kontaktirati emaliom ili putem telefona koje možete naći u rubrici kontakt ili u dnu svake stranice naše online prodavnice.
Dozvoljeno nam je da podelimo lične podatke sa trećim licem koje je zaduženo za izvršenje Vaše porudžbine ili ispunjavanje naših obaveza prema Vama.
Inostransvo
Roba se šalje uz predhodnu uplatu kupca za željeni artikal putem Western Union-a.
Narudžbine se šalju putem Post express službe i cena isporuke varira od zemlje u koju se paket šalje.
Troškovi poštarine se obračunavaju po zvaničnim tarifama Pošta Srbije.
Za sve informacije o cenama usluga proverite na ovom linku.

Narudžbine iz Evrope

Vaš paket će biti poslat čim ustanovimo da je Vaša uplata realizovana, a možete očekivati da stigne na vašu adresu za oko 10-15 radnih dana od dana slanja.

Narudžbine iz USA i Kanade

Vaš paket će biti poslat čim ustanovimo da je Vaša uplata realizovana, a možete očekivati da stigne na Vašu adresu za oko 15-20 radnih dana od dana slanja.

Narudžbine iz ostalih delova sveta

Vaš paket će biti poslat čim ustanovimo da je Vaša uplata realizovana, a možete očekivati da stigne na Vašu adresu za oko 20-25 radnih dana od dana slanja.

Važna napomena

Ponekad se desi da lokalna pošta duže zadrži paket, uglavnom zbog dodatnih sigurnosnih provera koje usporavaju isporuku paketa.
Ovakvi slučajevi se uglavnom dešavaju tokom povećane anti-terorističke aktivnosti.
Takoðe, treba računati na duže vreme isporuke u vreme pred i oko praznika, kada pošti treba dosta duže da isporuči pakete.